Ders Öğretim Planı
Dersin KoduDersin AdıDersin TürüYılYarıyılAKTS
OT216ORGANIC PRODUCT PROCESSING TECHNOLOGYSeçmeli243
Dersin Seviyesi
Ön Lisans
Dersin Amacı
Biochemical and physiological events that change the structure of organic products to interpret the effects of preservation period
Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri
Dr. Öğr. Üyesi Zekiye KOCAKAYA
Öğrenme Çıktıları
1Pre-harvest and post harvest operations sentezleyebilme effects of the housing.
2Identify the general characteristics of organic products
3
4
5
Öğrenim Türü
Formal Education
Dersin Ön Koşulu Olan Dersler
None
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar
None
Dersin İçeriği
To be able to define general properties of organic products
Haftalık Ayrıntılı Ders İçeriği
HaftaTeorikUygulamaLaboratuvar
1General Characteristics of the products of Body Building and Development
2Physiologic Events and Developments in Biochemical Structure
3Pre-Harvest Factors Affecting Harvesting Period, to develop
4Packing house for Standardization in Marketing Operations
5Roads and the Prevention of Post-Harvest Losses
6Factors Affecting Agricultural Products Quality Criteria Quality Criteria
7General evaluation
8Mid-term Examinition
9General Principles of Food Processing Technology Basic Forms of assessment
10Technological Factors Affecting Quality of Products
11Microorganisms in the assessment
12Making Canned Fruit Juice Production
13Freezing and Freeze Drying Preservation
14Fermentative Rating
15Final Examinition
16
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar
Bahçe Ürünlerinin Muhafaza ve Pazarlanması Prof.Dr. İsmail KARAÇALI Ege Üniversitesi Basımevi Bornova –İZMİR 2004. 2. Organik Tarım Prof.Dr. Ertan İLTER , Doç.Dr.Ahmet ALTINDİŞLİ Ege Üniversitesi Basımevi Bornova –İZMİR 2004
Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları
Değerlendirme
Yarıyıl (Yıl) İçi EtkinlikleriAdetDeğer
Midterm Examination1100
TOPLAM100
Yarıyıl(Yıl) Sonu EtkinliklerAdetDeğer
Final Examination1100
TOPLAM100
Term (or Year) Learning Activities40
End Of Term (or Year) Learning Activities60
TOPLAM100
Dersin Sunulduğu Dil
Staj Durumu
None
İş Yükü Hesaplaması
EtkinliklerSayısıSüresi (saat)Toplam İş Yükü (saat)
Midterm Examination122
Final Examination122
Attending Lectures14342
Seminar122
Self Study14114
Individual Study for Mid term Examination7214
Individual Study for Final Examination7214
TOPLAM İŞ YÜKÜ (saat)90
Program ve Öğrenme Çıktıları İlişkisi

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14
ÖÇ13 2 34233     
ÖÇ23 2 32233     
ÖÇ3              
ÖÇ4              
ÖÇ5              
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek
 
Yozgat Bozok University, Yozgat / TURKEY • Tel  (pbx): +90 354 217 86 01 • e-mail: uo@bozok.edu.tr